Resetten naar Balans in Jezelf

Leefstijl- en vitaliteitscoaching
  • Privé-Les    
  • 7 weken Privé Coaching/Training 
    Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Resetten naar Balans in Jezelfjpg


Resetten naar Balans in Jezelf  bevat training, coaching en advies op het gebied van fysiek (voeding, beweging, ontspanning, slapen/bioritme, stress, hormonen en gezond gewicht), alsook op mentaal, sociaal-emotioneel, zingeving en op het gebied van pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie)

In deze exclusieve coaching/training reset je jezelf naar balans op alle levensgebieden.  Je krijgt bovenal de tools en therapie om snel je balans te hervinden wanneer dit nodig is.

De coaching/training sluit naadloos als verdieping aan in de periode vooraf, tijdens en na behandelingen, maar kan ook los daarvan een diepgaand positief effect hebben op je gezondheid en welbevinden.  Je gaat naast de de onderdelen van leefstijl en vitaliteit opnieuw afstemmen op harmonie, laat oude patronen los, bouwt nieuwe patronen en geloofsovertuigingen op en verankert deze tot hernieuwde balans in jezelf.  

Dit doen we onder andere d.m.v. mentale, fysieke en meditatieve oefeningen gecombineerd met gerichte leefstijl- en vitaliteitscoaching en acupressuur; drukpunten stimuleren bij jezelf . 

"Deze training biedt een waardevolle ondersteuning en kan een belangrijke stap zijn naar meer harmonie, balans en energie op alle levensgebieden"  - Yvonne Huinink


Resetten naar Balans in Jezelf - Privé-Les

Locatie: Slotlaan 82 7006 HG Doetinchem
Duur: 60 minuten
Datum/Tijd: Wordt in overleg met Yvonne Huinink ingepland
Kosten:
€ 80,00 
Reserveren (Let op! Uitsluitend voor cliënten van -en na overleg met- Yvonne Huinink):

Neem contact met ons op

'Bedankt voor je reservering! Nadat het bedrag is bijgeschreven, ontvang je alle praktische info in je mailbox. We plannen dan in overleg een geschikte datum/tijd. Graag tot ziens bij de training!'
Yvonne Huinink


Voorwaarden Training Resetten naar Balans in Jezelf - Privé Les
1. Drukken op de knop Reserveren betekent een betalingsverplichting aangaan.
2. Deze training staat los van een behandelpraktijk, beroepsvereniging en is toegankelijk voor cliënten van Yvonne Huinink. De kosten worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.
3. Deze training garandeert meer harmonie en balans. Dit is individueel afhankelijk van o.a. gesteldheid en mate van oefening. De cursist blijft daarom ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het eigen welbevinden, gezondheid en de resultaten voorafgaand, tijdens en na afloop van de training.
4. 
De les kan tot 24 uur voor aanvang worden geannuleerd. De les  wordt in overleg  doorgeschoven naar de eerstvolgende beschikbare datum. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.
5. De gegevensverwerking vindt uiteraard plaats volgens de richtlijnen van de nieuwe AVG-wetgeving. Zie Privacy Verklaring  


Resetten naar Balans in Jezelf - Volledige Privé Coaching/Training 

Locatie: Slotlaan 82 7006 HG Doetinchem
Duur: 7 x  60 minuten 
Data/Tijden: Worden in overleg met Yvonne Huinink ingepland
Kosten:
€ 480,00
Reserveren (Let op! Uitsluitend voor cliënten van -en na overleg met- Yvonne Huinink):

Neem contact met ons op


'Bedankt voor je reservering! Nadat het bedrag is bijgeschreven ontvang je alle benodigde informatie in je mailbox.  

Graag tot ziens bij de 1e training!'
Yvonne Huinink

Voorwaarden Training Resetten naar Balans in Jezelf - Volledige Training (7 weken) 
1. Drukken op de knop Reserveren betekent een betalingsverplichting aangaan.
2. Deze training staat los van een behandelpraktijk, beroepsvereniging en is toegankelijk voor cliënten. De kosten worden niet vergoed door een zorgverzekeraar. 
3. Deze training garandeert meer harmonie en balans. Dit is individueel afhankelijk van o.a. gesteldheid en mate van oefening. De cursist blijft daarom ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het eigen welbevinden, gezondheid en de resultaten voorafgaand, tijdens en na afloop van de training. 
4. Iedere periode bevat 6  maandelijkse trainingen. De laatste 7e training is de inhaaltraining/extra training. De 7 data worden na reservering in overleg vastgelegd. 
Per reservering kan dus één training worden ingehaald. Is er geen verhindering geweest, dan wordt deze training automatisch een extra training.

5. De gehele training  wordt binnen 6 maanden gegeven en kan tot 48 uur voor aanvang van de eerste les worden geannuleerd. De training wordt in overleg doorgeschoven naar de eerstvolgende beschikbare periode.  Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. 
6. De gegevensverwerking vindt uiteraard plaats volgens de richtlijnen van de nieuwe AVG-wetgeving. Zie Privacy Verklaring