Resetten naar Balans in Jezelf

Resetten naar Balans in Jezelf  biedt sessies in leefstijl en sluit naadloos als verdieping aan in de periode vooraf, tijdens en na behandelingen, maar kan ook los daarvan een diepgaand positief effect hebben op je gezondheid en welbevinden.  Je zult opnieuw afstemmen op harmonie,  oude patronen loslaten,  nieuwe patronen en geloofsovertuigingen opbouwen en verankeren  tot hernieuwde balans in jezelf.  

Op aanraden van Yvonne en uiteraard na goedkeuring door jou als cliënt
,  wordt Resetten naar Balans in Jezelf toegevoegd aan je behandelplan. Via deze aanvulling op de reguliere behandelingen reset je jezelf naar balans op alle levensgebieden en ga je sneller je balans hervinden wanneer dit nodig is. 


Healy

Wanneer je in de praktijk bekend bent geraakt met Healy, bestaat de mogelijkheid voor thuisgebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld de vakantieperiodes. Via Yvonne ontvang je de instructies voor gebruik en de voor jou op je behandelplan afgestemde programma's. Healy wordt dan ook meteen op je eigen smartphone geïnstalleerd en gekoppeld. (4G/5G benodigd!) Je kunt er thuis meteen mee aan de slag!

Voorwaarden:

  • Kosten: 1 week - € 60,50 | 2 weken - € 108,90 | 3 weken - € 145,20.
  • 21% BTW, instructie, administratiekosten en verzekering zijn inbegrepen.
  • Vooruitbetaling via Rabobank-tikkie direct na de instructie in de praktijk.
  • FAQ bij storingen via de hulpsite: www.yvonnehuinink.nl/healy


 " Deze leefstijl-sessies bieden waardevolle ondersteuning vooraf, tijdens en na behandelingen en kunnen een belangrijke stap zijn naar meer harmonie, balans en energie op alle levensgebieden" - Yvonne Huinink
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Resetten naar Balans in Jezelfjpg