Tarieven miv 01-06-2023


  • Intake + 1e Behandeling - € 100,00
  • Vervolgbehandeling - € 67,50
  • Vervolgbehandeling Premium - € 100,00

Per 1 juni 2023 - Meer aandacht! Meer rendement! Betere resultaten! - Lange Vervolgbehandeling wordt de Standaard
In verband met het grotere rendement en de betere resultaten van een langere behandeling -en de mogelijkheden die de nieuwe locatie straks hiervoor biedt- zal er met ingang van 1 juni 2023 één standaardvervolgbehandeling worden aangeboden. NB De kortere behandeling van 30 minuten komt hierdoor te vervallen.

  • Tarief Behandeling per 1 juni 2023 - € 67,50
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoordejpg  'Aandacht, kwaliteit en resultaat voor de cliënt, zijn dé redenen waarom ik een eigen praktijk ben gestart en ook nu weer de uitgangspunten voor deze beslissing!' 

Nieuw! Behandeling Premium
Cliënten kunnen per 1 september in overleg met Yvonne vanuit de intake kiezen voor of worden doorverwezen naar een Vervolgbehandeling Premium. Voor een aantal klachten zal deze vervolgbehandeling standaard worden aangeboden. De Premium behandeling  kent voorafgaand aan of aansluitend op de reguliere acupunctuurbehandeling, een leefstijlsessie op basis van Resetten naar Balans in Jezelf. 
  • Tarief Behandeling Premium per 1 september 2023 - € 100,00
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoordejpg 'Extra aandacht voor zij die dit nodig hebben!' 

Vragen? Stuur een mail!
We gaan ervan uit iedereen hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht.
Mochten er toch vragen zijn, stuur dan een mail naar praktijk@yvonnehuinink.nl


Vergoeding


Belangrijk! U ontvangt  na afloop van de behandeling een factuur, welke u na betaling op/door kunt sturen naar uw zorgverzekeraar. Het lidmaatschap van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) verzekert kwaliteit en geheel of gedeeltelijke vergoeding door vrijwel alle zorgverzekeraars.  Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico.
U kunt het beste zelf bij uw zorgverzekeraar informeren naar de hoogte van deze vergoeding. Klik HIER voor een overzicht van de verschillen tussen vergoedingen voor acupunctuur, de dekking en premie per verzekering. U kunt ook HIER het Vergoedingenoverzicht 2023 gemaakt door de beroepsvereniging NVA bekijken. 

N.B. Bij verhindering uiterlijk 24 uur voor behandeling contact opnemen. Hierna wordt de afspraak volledig in rekening gebracht.