Nieuwsbrief Yvonne Huinink Acupunctuur - 1 - Voorjaar 2024

HOOIKOORTS
Reminder voor hooikoortscliënten: 'Denk je eraan een afspraak te maken?!" - Yvonne

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Hooikoortsjpg
Op droge en winderige dagen moeten mensen die last hebben van hooikoorts rekening houden met klachten.

Wie last heeft van hooikoorts kampt met tranende ogen, niesbuien en opgezette oogleden. Zelfs een grieperig gevoel komt voor en je wordt er doodmoe van. Ieder heeft daar zijn eigen aanpak bij, van medicatie tot vaseline in de neus of binnen blijven. Bij Pollennieuws vind je allerlei tips en wanneer welke pollen vliegen.

Huis-tuin-en-keuken-tips tegen het pollengeweld:

  • smeer wat vaseline of Crème Bioforce van dr. Vogel in je neus
  • was je haar voordat je naar bed gaat
  • verschoon dagelijks het sloop van je kussen
  • draag buiten een (zonne-)bril
  • wrijf niet in je ogen

Naar de acupuncturist!
Er is echter nog een andere oplossing: naar de acupuncturist! Acupunctuur kan snel verlichting van de klachten geven. Wie in een andere periode hooikoorts-klachten krijgt, kan zich preventief laten behandelen. Een paar maanden voor ‘jouw tijd’ is het meest effectief. Maar ook als je er midden in zit: maak een afspraak!

(c) Bron: NVA


➤Contact/Afspraak Maken ➤


TARIEVEN BEHANDELINGEN REGULIER/PREMIUM
Cliënten kunnen ook dit jaar in overleg met Yvonne vanuit de intake kiezen voor of worden doorverwezen naar een Vervolgbehandeling Premium. Voor een aantal klachten zal deze vervolgbehandeling standaard worden aangeboden. De Premium behandeling kent voorafgaand aan of aansluitend op de reguliere acupunctuurbehandeling, een leefstijlsessie op basis van Resetten naar Balans in Jezelf. 
  • Tarief Behandeling Regulier - € 67,50
  • Tarief Behandeling Premium - € 100,00
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoordejpg  'Aandacht, kwaliteit en resultaat voor de cliënt, én extra aandacht voor zij die dit nodig hebben, zijn dé redenen waarom ik een eigen praktijk ben gestart en ook nu weer de uitgangspunten voor deze beslissing!'  ''
NIEUWS VAN DE ADMINISTRATIE - WANBETALERS
Helaas komt het zeer incidenteel ook in onze praktijk voor. Cliënten die ook na één of meerdere herinneringen niet betalen. Er is dan vanuit de administratie inmiddels al meerdere keren geprobeerd contact te krijgen via telefoon en ook een brief gestuurd. Daarna is het niet meer in onze handen. Wij richten ons dan liever weer op de 99,9% positieve cliënten. De wanbetalers komen op een zwarte lijst. Vanaf dat moment wordt men uitgesloten van nieuwe behandelingen en geblokkeerd voor verder contact.
NB Deze lijst is onderhevig aan privacy, tenzij we gegevens vanwege een wettelijke verplichting openbaar moeten maken.

NIEUWS VAN DE ADMINISTRATIE - WACHTLIJST VOOR NIEUWE CLIËNTEN
Vanwege het toenemend aantal cliënten hebben we een wachtlijst ingevoerd.  Regelmatig komen er namelijk plekken vrij door redenen als ziekte, afmelding e.d.
In die gevallen sturen wij naar iedereen op deze wachtlijst een mail met daarin datum en tijd van de vrijgekomen plek.

POSITIEVE REVIEW?!
Heeft u al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ 
Laat anderen weten dat u tevreden bent! Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan HIER en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!