Klachten tijdens de zwangerschap

Acupunctuur helpt!


Zwangerschapsklachten

Het is zover; u bent zwanger! Een heerlijke periode breekt aan waarin u zich voorbereidt op de komst van uw kindje. Toch is de zwangerschap niet voor elke vrouw een tijd van rozengeur en maneschijn. Veel vrouwen hebben last van zwangerschapskwalen. De klachten kunnen zo erg zijn dat het dagelijkse functioneren moeizaam gaat. Dat is jammer want zwanger zijn, is een bijzondere periode in het leven van een vrouw.

Een grote verandering. Tijdens een zwangerschap gebeurt er ontzettend veel in uw lichaam. De hormoonhuishouding verandert en dit kan allerlei typische zwangerschapsklachten veroorzaken. De meest voorkomende zijn misselijkheid, vermoeidheid, lage rugpijn, brandend maagzuur en vocht vasthouden. Ook in emotioneel opzicht kan er veel veranderen: veel vrouwen voelen zich kwetsbaarder en minder stabiel.                                                                                                                              
Als het goed is, gaan deze klachten na een tijdje weer over. Dat is echte niet altijd zo. Soms worden de klachten zo heftig dat normaal functioneren niet meer mogelijk is. Medicijnen zijn vaak geen optie omdat ze niet gebruikt mogen worden tijdens de zwangerschap. Bovendien hebben ze vaak vervelende bijwerkingen.

Wat kan acupunctuur doen?  
Met acupunctuur worden de zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier en zonder bijwerkingen behandeld. Een behandeling is erop gericht de energiebalans in uw lichaam te herstellen. Ook wordt uw hormoonhuishouding weer in evenwicht gebracht. Hierdoor nemen de klachten al snel af. Daarnaast behandelt de acupuncturist uiteraard uw specifieke klachten. De volgende klachten kunnen met succes behandeld worden:

-misselijkheid -zwangerschapsjeuk  -harde buik -obstipatie -hoofdpijn -aambeien -rug-en bekkenpijn -hoge bloeddruk -extreme vermoeidheid -angst- of paniekaanvallen -oedeem -dreigende miskraam of miskraamverleden -slaapproblemen -maagklachten.
(c) Bron Tekst: NVA


➤Contact/Afspraak Maken ➤