Expertise Acupunctuur door continue studie en groei

Er is tegenwoordig nogal wat wildgroei in de acupunctuur. Fysiotherapeuten die na een dagcursus behandelingen Stoppen met Roken aanbieden is daarvan een goed voorbeeld.

Ze bieden goedkoop hun dienst aan, maar gooien hiermee wel de goede naam van acupunctuur te grabbel. Naast dat de kwaliteit niet gewaarborgd is, zijn zij geen lid van een beroepsvereniging. De patiënt krijgt daardoor de behandeling niet vergoed.

Acupunctuur is een expertise die alleen kan worden verkregen door gerichte studie, ervaring en het bijhouden daarvan.

Yvonne Huinink studeerde eerst 3 jaar aan de EUTCM te Utrecht, gevolgd door een afsluitende stage in Beijing. Inmiddels behandelt ze alweer zo'n 25 jaar met acupunctuur. Ze heeft inmiddels een flink aantal specialismen en zorgt ervoor dat ze continue blijft groeien door gerichte studie. Zij is vanaf de start van haar loopbaan lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Daarnaast is zij al > 30 jaar westers medisch geschoold en heeft als vanzelfsprekend de daaraan gekoppelde BIG-registratie. (BIG Register van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport) Een prettige wetenschap voor zij die kiezen voor goede en verantwoorde zorg d.m.v. acupunctuur.

Dit najaar is Yvonne 3 weekenden in Haarlem voor de Masterclass De 5 Elementen van Psychosomatiek van Centrum Sebregts.

Zeer interessant en inspirerend!
Masterclass 5 elementen en de psychosomatiekjpeg

Masterclass 5 elementen en de psychosomatiek 1jpeg
Masterclass 5 elementen en de psychosomatiek 2jpg