Expertise Acupunctuur door continue groei en studie

Er is tegenwoordig nogal wat wildgroei in de acupunctuur. Fysiotherapeuten die na een dagcursus behandelingen Stoppen met Roken aanbieden is daarvan een goed voorbeeld.

Ze bieden goedkoop hun dienst aan, maar gooien hiermee wel de goede naam van acupunctuur te grabbel. Naast dat de kwaliteit niet gewaarborgd is, zijn zij geen lid van een beroepsvereniging. De patiënt krijgt daardoor de behandeling niet vergoed. 

Acupunctuur is een expertise die alleen kan worden verkregen door gerichte studie, ervaring en het bijhouden daarvan. 

Yvonne Huinink studeerde eerst 3 jaar aan de EUTCM te Utrecht, gevolgd door een afsluitende stage in Beijing. Inmiddels behandelt ze alweer meer dan 20 jaar met acupunctuur. Ze heeft inmiddels een flink aantal specialismen en zorgt ervoor dat ze continue blijft groeien door gerichte studie. Zij is vanaf de start van haar loopbaan lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Daarnaast is zij al > 30 jaar westers medisch geschoold en heeft als vanzelfsprekend de daaraan gekoppelde BIG-registratie. (BIG Register van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport) Een prettige wetenschap voor zij die kiezen voor goede en verantwoorde zorg d.m.v. acupunctuur. 

Cursus Hemelvensterpunten 2jpegCursus Hemelvensterpunten 1jpeg
Afgelopen najaar was Yvonne in de geheel gerenoveerde Droste Cacaofabriek aan de Spaarne in Haarlem voor de masterclass Hemelvensterpunten van Centrum Sebregts.

Zeer interessant en inspirerend!