Ervaringen met acupunctuur bij kanker

Tijdens en na het (reguliere) behandeltraject bij kanker is acupunctuur zeer werkzaam tegen mogelijke bijwerkingen of bijkomende klachten, als moeheid, slapeloosheid, pijn, opvliegers enzovoort. Het verbetert de kwaliteit van leven tijdens een pittige periode in je leven.

Niemand kan dat beter vertellen dan mensen die ermee te maken hebben gehad. Daarom zijn er zes filmpjes gemaakt, waarin ervaringsdeskundigen vertellen wat acupunctuur voor hen heeft betekend. Twee van deze filmpjes worden ook geplaatst op www.kanker.nl, het verhaal van Elles en van Jur.

Het verhaal van Elles - Het verhaal van Jur - Het verhaal van Delanie Het verhaal van Fred Het verhaal van Diny Het verhaal van Marilou

Samenwerken voor betere ondersteuning
Gelukkig raken steeds meer artsen ervan overtuigd dat acupunctuur iets (zo niet veel!) kan betekenen voor hun patiënten, waaronder degenen die geconfronteerd worden met kanker. Oncologen en oncologisch verpleegkundigen verwijzen steeds vaker naar de acupuncturist. Er ontstaan netwerken, waarin wordt samengewerkt om mensen met kanker multidisciplinair, regulier en complementair, beter te ondersteunen. Acupuncturisten van de NVA zetten zich in binnen deze netwerken. Zo is ook de link tussen de NVA en kanker.nl tot stand gekomen.

Zes mensen vertellen hun verhaal. Alle zes werden ze geconfronteerd met kanker en, tijdens en na het (reguliere) behandeltraject, met bijkomende klachten zoals moeheid, slapeloosheid, pijn, opvliegers enzovoort. Alle zes kwamen ze terecht bij een acupuncturist, vaak op advies van de oncoloog of de verpleegkundige.

Alle zes hebben ze ervaren wat acupunctuur voor hen deed en daar vertellen ze over. Juist ook om anderen hierop te wijzen.

Het verhaal van Elles - Het verhaal van Jur - Het verhaal van Delanie Het verhaal van Fred Het verhaal van Diny Het verhaal van Marilou

(c) Bron: NVA


➤Contact/Afspraak Maken ➤