Nieuwsbrief Yvonne Huinink Acupunctuur 2022-2

DE PRAKTIJK BESTAAT 3 JAAR! -  BEDANKT ALLEMAAL!
Afgelopen mei 2022 vierde de praktijk alweer haar 3e verjaardag! We hebben er natuurlijk wel even bij stil gestaan, maar willen met name iedereen bedanken die heeft geholpen er in relatief zo korte tijd, zo'n succes van te maken!  
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Resetten naar Balans in Jezelfjpg


 NIEUW AANBOD! - HEALY 
Healyjpg
Healy frequentietherapie zorgt voor een extra stimulans van bijvoorbeeld meridianen. Daarmee wordt de acupuntuurbehandeling extra ondersteund. Dat kan voor patiënten erg zinvol zijn. De Healy kan wanneer deze binnen het behandelplan past, op initiatief van Yvonne en uiteraard na overleg met de cliënt, worden ingezet.

Wanneer je in de praktijk bekend bent geraakt met Healy, bestaat de mogelijkheid voor thuisgebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld de vakantieperiodes. Via Yvonne ontvang je de instructies voor gebruik en de voor jou op je behandelplan afgestemde programma's. Healy wordt dan ook meteen op je eigen smartphone geïnstalleerd en gekoppeld. (4G/5G benodigd!) Je kunt er thuis meteen mee aan de slag!
(c) Bron Afbeelding/Beeldcitaat: Healy


NIEUW AANBOD! - PERSOONLIJKE BEHANDELKAARTEN 
Steeds vaker wordt een behandeling ondersteunt via een persoonlijke behandelkaart. Alle bijbehorende punten en affirmaties zijn te vinden op www.resettennaarbalansinjezelf.nl Interesse? Vraag ernaar bij Yvonne!

LET OP! Deze punten en affirmaties uitsluitend gebruiken na behandeling en op advies van Yvonne Huinink Acupunctuur. Ieder ander gebruik is op eigen risico! (Zie Privacy Verklaring/Disclaimer)
Hart 7jpg


TARIEVEN 2022
  • Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 85,00
  • Vervolgbehandeling - € 42,50
  • Vervolgbehandeling Plus - € 63,75
Nadat we in de afgelopen jaren en zeker ook in de Covid-periode de tarieven constant hebben gehouden, zijn deze per 01-01-2022 omhoog gegaan. Het gaat om een reguliere tariefsverhoging. U kunt het beste zelf bij uw zorgverzekeraar informeren naar de hoogte van deze vergoeding. Tip! Via het tabblad Tarieven vindt u een overzicht van de verschillen tussen vergoedingen voor acupunctuur, de dekking en premie per verzekering per 2022. 


VAKANTIE!  
Het duurt nog een tijdje maar toch alvast ivm de planning: 

IVM VAKANTIE IS DE PRAKTIJK GESLOTEN VAN 15 T/M 25 AUGUSTUS
Vakantiejpg