Nieuwsbrief Yvonne Huinink Acupunctuur 2022-1

De beste wensen voor een gezond en gelukkig 2021!
Allereerst willen we u en jullie allen een gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen! We hopen dat iedereen net zo'n fijne en gezellige feestdagen heeft gehad als wij. Indien nodig hopen we jullie ook in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten!
Iedereen heten wij ook in 2022: Van Harte Welkom! 

Let Op! - Nieuwe Tarieven per 01-01-2022
  • Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 85,00
  • Reguliere Vervolgbehandeling à 30 min - € 42,50
  • Verlengde Vervolgbehandeling à 45 min- € 63,75
Nadat we in de afgelopen jaren en zeker ook in de Covid-periode de tarieven constant hebben gehouden, gaan deze per 01-01-2022 omhoog. Het gaat om een reguliere tariefsverhoging. U kunt het beste zelf bij uw zorgverzekeraar informeren naar de hoogte van deze vergoeding. Tip! Via het tabblad tarieven vindt u een overzicht van de verschillen tussen vergoedingen voor acupunctuur, de dekking en premie per verzekering per 2022. 


Heeft u al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ 
Laat anderen weten dat u tevreden bent, zodat ook zij kiezen voor de positieve effecten van acupunctuur. 

Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan hier en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!

Tip!
Wanneer u op de link hierboven klikt, krijgt u eerst een opmerking van Google dat de review openbaar wordt gepubliceerd. Wilt u niet dat uw -volledige- naam wordt genoemd, kunt u eerst de naam aanpassen van het Google Account. Bijvoorbeeld door alleen de initialen van uw naam te gebruiken.