Nieuwsbrief Yvonne Huinink Acupunctuur - 2 - Zomer 2023

DE PRAKTIJK BESTAAT 4 JAAR! - EN WE ZIJN VERHUISD!
In mei 2023 viert de praktijk alweer haar 4e verjaardag wat toevallig samenviel met de verhuizing naar de Mercuriusstraat*. We hebben er natuurlijk wel even bij stil gestaan, maar willen met name iedereen bedanken die heeft geholpen er in relatief zo korte tijd, zo'n succes van te maken! Bedankt voor het vertrouwen! 

Let op! Ivm met Verhuizing is de praktijk gesloten van 15 mei tot 1 juni!
De link naar het fotoverslag vind je onder aan deze Nieuwsbrief.

Nieuw Adres Mercuriusstraat 22A Doetinchemjpg
(c) Bron foto: Google

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoordejpg 'Van harte welkom in mijn nieuwe praktijkruimte!' 

Meer aandacht! Meer rendement! Betere resultaten! 
In verband met het grotere rendement en de betere resultaten van een langere behandeling -en de mogelijkheden die de nieuwe locatie hiervoor biedt- zal er met ingang van 1 juni 2023 één standaardvervolgbehandeling worden aangeboden. NB De kortere behandeling van 30 minuten komt hierdoor te vervallen. 
  • Tarief Behandeling per 1 juni 2023 - € 67,50
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoordejpg  'Aandacht, kwaliteit en resultaat voor de cliënt, zijn dé redenen waarom ik een eigen praktijk ben gestart en ook nu weer de uitgangspunten voor deze beslissing!' 

Nieuw! Behandeling Premium
Cliënten kunnen per 1 juni in overleg met Yvonne vanuit de intake kiezen voor of worden doorverwezen naar een Vervolgbehandeling Premium. Voor een aantal klachten zal deze vervolgbehandeling standaard worden. De behandeling duurt 60 minuten en kent vele extra's zoals een persoonlijke behandelkaart met oefeningen voor thuis, leefstijladviezen, WhatsApp-ondersteuning en indien gewenst frequentietherapie Resetten naar Balans in Jezelf.
  • Tarief Behandeling Premium per 1 juni 2023 - € 100,00
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoordejpg 'Extra aandacht voor zij die dit nodig hebben!' 

WOW 70! REVIEWS! BEDANKT ALLEMAAL!
Heeft u al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ 
Laat anderen weten dat u tevreden bent! Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan HIER en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!
FOTOVERSLAG VERHUIZING ! 
 *Kijk op de homepage voor het fotoverslag!


Allemaal een hele fijne zomer toegewenst en graag tot ziens! 

Zomerjpg