Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2022 - 4

CORONA IS VOORBIJ! BEDANKT ALLEMAAL!
De coronaperiode is gelukkig voorbij! We willen een ieder die ons trouw is gebleven, en is blijven bezoeken ook toen dat lastig(er) was, heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen! 
YVONNE ONTVANGT ERESPELD VOOR 25 JAAR NVA
25 jaar NVAjpeg
Heuglijk nieuws! Yvonne heeft de erespeld voor 25 jaar lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur ontvangen. Van Harte Gefeliciteerd!


TARIEVEN MIV 01-01-2023
Door de giga-inflatie ontkomen ook wij er helaas niet aan de Tarieven miv 2023 te verhogen. 
  • Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 90,00
  • Vervolgbehandeling - € 45,00
  • Vervolgbehandeling Plus - € 67,50
Vergoeding - Belangrijk
! U ontvangt  na afloop van de behandeling een factuur, welke u na betaling op/door kunt sturen naar uw zorgverzekeraar. Het lidmaatschap van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) verzekert kwaliteit en geheel of gedeeltelijke vergoeding door vrijwel alle zorgverzekeraars.  Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. U kunt het beste zelf bij uw zorgverzekeraar informeren naar de hoogte van deze vergoeding. Klik HIER voor een overzicht van de verschillen tussen vergoedingen voor acupunctuur, de dekking en premie per verzekering.
WOW 65 REVIEWS! BEDANKT ALLEMAAL!
Heeft u al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ 
Laat anderen weten dat u tevreden bent! Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan HIER en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!
FIJNE DAGEN!
Het team van Yvonne Huinink Acupunctuur & Leefstijl wenst u en jullie allen:
Hele fijne feestdagen
  Profielfotojpegjpg
➤Contact/Afspraak Maken ➤