Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 9


Beide behandelkamers nu volledig in gebruik!
De vakantie is alweer voorbij. We hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij! Nu weer heerlijk aan de slag in de nieuwe setting. Vorige week is namelijk ook de gloednieuwe behandelbank bezorgd. Tevens is in beide kamers gezorgd voor zachte begeleidende muziek en altijd een heerlijk aroma in de diffuser. Alles voor een optimale acupunctuurervaring en -behandeling!

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Behandeling 1jpg
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Behandeling 2jpg
#optimaleacupunctuurervaring

Omdat de praktijk nog steeds bloeit en groeit, hebben we na de vakantie een  2e behandelkamer in het Gezondheidscentrum De Huet in gebruik. Deze wordt naast intake en 1e behandelingen, beschikbaar voor mensen die wat meer tijd nodig hebben. 
Voor veel cliënten is 30 minuten een ideale tijdspanne. Andere cliënten, bijvoorbeeld zij die slecht ter been zijn, wat meer tijd nodig hebben voor aan- en uitkleden, én ook voor zij die gewoon wat langer lekker willen blijven liggen. 

Per 11 augustus is er de mogelijkheid voor een verlengde vervolgbehandeling in de 2e Behandelkamer. Tarief: € 60,00 (45 minuten) N.B. De andere tarieven blijven ook in kamer 2 gelijk. 

Let Op! - Deze langere afspraak kan alleen worden ingepland, na en in overleg met Yvonne. Vraag, bijvoorbeeld bij uw volgende behandeling, naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!


Waarom zijn positieve beoordelingen op Google belangrijk? 
We weten dat we iedere nieuwsbrief vragen om een positieve beoordeling. Dat doen we niet om onszelf op de borst te kloppen. Natuurlijk is het voor ons prettig en een uithangbord als cliënten hun tevredenheid tonen. Minstens zo belangrijk is het echter voor nieuwe cliënten te weten dat ze bij Yvonne in professionele, ervaren en vertrouwde handen zijn. Nog geen beoordeling gegeven? Aarzel dan niet! Wij houden ons van harte aanbevolen! 

Heb jij al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ Laat anderen weten dat je tevreden bent!
Ben je tevreden over de behandeling(en)? Geef dan jouw beoordeling in sterren! Je mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wil je ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan
hier en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank! (NB Het gaat om een online review, dus om te plaatsen moet je ingelogd zijn op Google.) 

Typ uw klacht! - Handige zoekfunctie nu beschikbaar! 
 
Op de website is nu een handige zoekfunctie beschikbaar. Typ uw klacht in de balk en ga direct naar de voor u relevante informatie! (Klik op de afbeelding hieronder om naar de website te gaan. 

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Behandeling 3jpg

Graag tot ziens/horens!

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem