Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 8


De 2e Behandelkamer is klaar voor gebruik!
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Behandelkamer 2jpg
(Yvonne in haar 2e behandelkamer. De aankleding en decoratie volgen nog. :-))

Omdat de praktijk nog steeds bloeit en groeit, betrekken we na de vakantie een  2e behandelkamer in het Gezondheidscentrum De Huet. Deze wordt naast intake en 1e behandelingen, beschikbaar voor mensen die wat meer tijd nodig hebben. 
Voor veel cliënten is 30 minuten een ideale tijdspanne. Andere cliënten, bijvoorbeeld zij die slecht ter been zijn, wat meer tijd nodig hebben voor aan- en uitkleden, én ook voor zij die gewoon wat langer lekker willen blijven liggen. 

Per 11 augustus is er de mogelijkheid voor een verlengde vervolgbehandeling in de 2e Behandelkamer. Tarief: € 60,00 (45 minuten) N.B. De andere tarieven blijven ook in kamer 2 gelijk. Let Op! - Deze langere afspraak kan alleen worden ingepland, na en in overleg met Yvonne. Vraag, bijvoorbeeld bij uw volgende behandeling, naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Heb jij al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ Laat anderen weten dat je tevreden bent!
Ben je tevreden over de behandeling(en)? Geef dan jouw beoordeling in sterren! Je mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wil je ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan
hier en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!

Vakantie!
Van 29 juli t/m 10 augustus is de praktijk gesloten.
Wij wensen u en jullie allen een hele fijne zomer toe!

Vakantiejpg