Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 6


Juni 2021 - Yvonne Huinink = Méér dan acupunctuur!
Na een korte vakantie is de praktijk weer volledig geopend. En ook nu wordt de weg naar het Gezondheidscentrum aan de Slotlaan moeiteloos gevonden. Erg fijn, want dat kan niet anders dan aan tevreden cliënten liggen! 
Misschien ligt het ook wel aan het feit dat Yvonne indien nodig ook gezonde leefstijl coaching inzet via www.resettennaarbalansinjezelf.nl Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Resetten naar Balans in Jezelf Headerjpg
Gratis Facebookgroep met tips en adviezen
Wil je nu al gratis ondersteuning kun je HIER lid worden van de Facebookgroep van Yvonne Huinink Acupunctuur. Van Harte Aanbevolen!

Tevreden? Geef uw beoordeling in sterrren ★★★★★ 
Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling geven? Dat kan hier en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!

Goed nieuws! Tarieven blijven in 2021 onveranderd!
Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 80,00
Vervolgbehandeling à 30 min - € 40,00
N.B. Een behandeling inplannen kan gemakkelijk door HIER een afspraak te maken.

Bedankt! 
Tot slot willen we al onze trouwe cliënten bedanken voor de steun en de support. Zeker gedurende de Corona-periode toen het voor niemand gemakkelijk was. Gelukkig gaan we steeds meer terug naar onze normale samenleving. En we vergeten jullie steun niet! Nogmaals bedankt!
Bedanktjpg