Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 3


Maart 2021
Mooi nieuws! De praktijk was ook tijdens de lockdown steeds open op basis van BIG én is nu vanaf 3 maart ook weer geopend op basis van NVA!
Dat betekent dat bij een aanvullende verzekering de facturen weer kunnen worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. U vindt alles over Tarieven en een link naar een overzicht van zorgverzekeraars HIER.
N.B. Een behandeling inplannen kan gemakkelijk door HIER een afspraak te maken

Bijscholing Depressie 
In het begin van dit jaar volgde Yvonne de nascholing Depressie bij Academie Bo Yi, Traditionele Chinese Geneeswijze. Zeker ook in deze barre Corona-tijd een expertise die meer en meer gevraagd wordt!
Een behandeling inplannen kan gemakkelijk door HIER een afspraak te maken.
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Bijscholing Depressiejpg

Leefstijl - Zeker in deze tijd belangrijk!

In deze rare, maar misschien ook wel interessante, tijd is het zaak op jezelf en je gezondheid te letten. Leefstijl en coaching zijn daarom onderdeel van het aanbod van de praktijk! Via Resetten naar Balans in Jezelf verzorgt Yvonne training en coaching op het gebied van leefstijl. je kunt kiezen uit een losse privé les of een volledige training van 7 weken. Interesse? Kijk dan eens op www.resettennaarbalansinjezelf.nl 

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoorde Resetten naar Balans in Jezelf Wandeling Wandelarrangement 2jpg
TIP!  Voor cliënten is er de mogelijkheid aan te sluiten bij de GRATIS! groep op Facebook met veel tips en wetenswaardigheden omtrent Leefstijl! Klik hier om je aan te melden!

Goed nieuws! Tarieven blijven in 2021 onveranderd!
Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 80,00 
Vervolgbehandeling à 30 min - € 40,00 

Tevreden? Geef uw beoordeling in sterrren  ★★★★★
 
Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling geven? Dat kan hier en wordt zéér op prijs gesteld!  Heel hartelijk dank!
Yvonne Huinink Acupunctuur Dry Needling Doetinchemjpg