Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 2

Februari 2021
Waar blijft de tijd?! De eerste maand van het jaar zit er al weer op. En als het jullie het zo gaat als ons is de maand weer omgevlogen. De praktijk is ook nu tijdens de lockdown-periode geopend! (Obv NVA X / Obv BIG En ook in het nieuwe jaar mochten we al weer veel nieuwe cliënten begroeten! Bedankt voor het vertrouwen allemaal! N.B. => Een behandeling inplannen kan gemakkelijk door HIER een afspraak te maken. 

Leefstijl - Zeker in deze tijd belangrijk!
In deze rare, maar misschien ook wel interessante, tijd is het zaak op jezelf en je gezondheid te letten. Leefstijl en coaching zijn daarom onderdeel van het aanbod van de praktijk! Via Resetten naar Balans in Jezelf verzorgt Yvonne training en coaching op het gebied van leefstijl. je kunt kiezen uit een losse privé les of een volledige training van 7 weken. Interesse? Kijk dan eens op www.resettennaarbalansinjezelf.nl 

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoorde Resetten naar Balans in Jezelf Wandeling Wandelarrangement 2jpg
TIP!  Voor cliënten is er de mogelijkheid aan te sluiten bij de GRATIS! groep op Facebook met veel tips en wetenswaardigheden omtrent Leefstijl! Klik hier om je aan te melden!

Praktijk geopend! 
De praktijk is ook nu tijdens de lockdown-periode geopend! (Obv NVA X / Obv BIG ) U kunt gemakkelijk HIER een afspraak maken. Helaas komen ten gevolge van de lockdown-maatregelen voor contactberoepen facturen tot 3 maart 2021 niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Dit geldt ook wanneer u aanvullend verzekerd bent. Hopelijk weerhoudt u dit echter niet een afspraak in te plannen, wanneer u behandeld wilt worden. 

Goed nieuws! Tarieven blijven in 2021 onveranderd!
Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 80,00 
Vervolgbehandeling à 30 min - € 40,00 

Tevreden? Geef uw beoordeling in sterrren  ★★★★★ 
Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling geven? Dat kan hier en wordt zéér op prijs gesteld!  Heel hartelijk dank!
Naamloos1jpg