Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 11


Tarieven per 01-01-2022

  • Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 85,00
  • Reguliere Vervolgbehandeling à 30 min - € 42,50
  • Verlengde Vervolgbehandeling à 45 min- € 63,75
Nadat we in de afgelopen jaren en zeker ook in de Covid-periode de tarieven constant hebben gehouden, gaan deze per 01-01-2022 omhoog. Het gaat om een normale tariefsverhoging die zich verhoudt tot de vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars. U kunt het beste zelf bij uw zorgverzekeraar informeren naar de hoogte van deze vergoeding. Via het tabblad tarieven vindt u zsm een overzicht van de verschillen tussen vergoedingen voor acupunctuur, de dekking en premie per verzekering per 2022.


Nieuwe geluidsbeheersing in de praktijk
We prijzen ons gelukkig met de 2 prachtige behandelkamers in het Gezondheidscentrum. In het contact met cliënten werd een aantal keren de geluidsoverdracht genoemd. 
Er zijn nu geluidswerende maatregelen getroffen in de vorm van gordijnen en geluiddempend plaatmateriaal in zowel de wachtkamer als ook in de behandelkamers zelf. Zo proberen wij steeds en ook op deze manier de klanttevredenheid optimaal te houden!

Geluidwering wachtkamerjpg

Blog Acupunctuur / Leefstijl /Gezondheid
Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op ons blog. U kunt er altijd ook deze Nieuwsbrief nog eens nalezen. In verband met de herfst aandacht voor een aantal bijdragen over het opstoken van het interne kacheltje. U vindt nog veel meer interessante artikelen in ons blog. Scroll en lees er -nu u hier toch bent- gerust eens doorheen!  
Herst Stamppot Eten Yvonne Huinink Leefstijl Voedingjpg

Wow! 50 Google Reviews - Hartelijk dank allemaal! 

Heeft u al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ Laat anderen weten dat u tevreden bent!
Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan hier en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!

Tip!
Wanneer u op de link hierboven klikt, krijgt u eerst een opmerking van Google dat de review openbaar wordt gepubliceerd. Wilt u niet dat uw -volledige- naam wordt genoemd, kunt u eerst de naam aanpassen van het Google Account. Bijvoorbeeld door alleen de initialen van uw naam te gebruiken.