Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 10

Stoptober 2021
 Stoptober Zorg van de Zaakjpg

Samen 28 dagen niet roken in oktober! Waarom meedoen?
-Je doet het niet alleen
-Meer kans op blijvend succes
-Samen stoppen werkt
-Meedoen is gratis
=Stophulp via de App

(c) Bron Tekst: www. stoptober. nl | Bron Foto/Beeldcitaat:Zorg van de Zaak


COMBINEER STOPTOBER MET STOPTOBER ACUPUNCTUUR!

Oor-acupunctuur-behandelingen volgens het NADA-protocol bestaande uit het prikken van 5 korte dunne acupunctuur-naaldjes in het oor.

Het NADA-protocol t.a.v. stoppen met roken heeft bewezen belangrijk te zijn voor:
-verminderen van ontwenningsverschijnselen
-terugval
-ondersteuning bij detoxificatie
-angsten, slaapstoornissen en agitatie

NADA staat voor National Acupuncture Detox Association en is een organisatie met als doel de gezondheid van grote groepen mensen te verbeteren m.b.v. de gestandaardiseerde auriculotherapie van de oprichter, Dr. Michael O. Smith.

Na de online aanmelding volgt een intake + 1e behandeling, gevolgd door 4 in onderling overleg ingeplande afspraken.

Indien u aanvullend voor acupunctuur verzekerd bent, worden de kosten door uw zorgverzekeraar vergoed.


Online aanmelden vóór 30 oktober 2021 via:

➤ Contact/Afspraak Maken ➤


Ervaringen met acupunctuur bij kanker

Ervaringen met Acupunctuur bij kanker - Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchemjpg

Tijdens en na het (reguliere) behandeltraject bij kanker is acupunctuur zeer werkzaam tegen mogelijke bijwerkingen of bijkomende klachten, als moeheid, slapeloosheid, pijn, opvliegers enzovoort. Het verbetert de kwaliteit van leven tijdens een pittige periode in je leven.

Niemand kan dat beter vertellen dan mensen die ermee te maken hebben gehad. Daarom zijn er zes filmpjes gemaakt, waarin ervaringsdeskundigen vertellen wat acupunctuur voor hen heeft betekend. Twee van deze filmpjes worden ook geplaatst op www.kanker.nl, het verhaal van Elles en van Jur.

Het verhaal van Elles - Het verhaal van Jur - Het verhaal van Delanie Het verhaal van Fred Het verhaal van Diny Het verhaal van Marilou

Samenwerken voor betere ondersteuning
Gelukkig raken steeds meer artsen ervan overtuigd dat acupunctuur iets (zo niet veel!) kan betekenen voor hun patiënten, waaronder degenen die geconfronteerd worden met kanker. Oncologen en oncologisch verpleegkundigen verwijzen steeds vaker naar de acupuncturist. Er ontstaan netwerken, waarin wordt samengewerkt om mensen met kanker multidisciplinair, regulier en complementair, beter te ondersteunen. Acupuncturisten van de NVA zetten zich in binnen deze netwerken. Zo is ook de link tussen de NVA en kanker.nl tot stand gekomen.

Zes mensen vertellen hun verhaal. Alle zes werden ze geconfronteerd met kanker en, tijdens en na het (reguliere) behandeltraject, met bijkomende klachten zoals moeheid, slapeloosheid, pijn, opvliegers enzovoort.

Alle zes kwamen ze terecht bij een acupuncturist, vaak op advies van de oncoloog of de verpleegkundige. Alle zes hebben ze ervaren wat acupunctuur voor hen deed en daar vertellen ze over. Juist ook om anderen hierop te wijzen.

Het verhaal van Elles - Het verhaal van Jur - Het verhaal van Delanie Het verhaal van Fred Het verhaal van Diny Het verhaal van Marilou

(c) Bron: NVA


➤Contact/Afspraak Maken ➤Google Review - Waarom zijn positieve beoordelingen op Google belangrijk?
We weten dat we iedere nieuwsbrief vragen om een positieve beoordeling. Dat doen we niet om onszelf op de borst te kloppen. Natuurlijk is het voor ons prettig en een uithangbord als cliënten hun tevredenheid tonen. Minstens zo belangrijk is het echter voor nieuwe cliënten te weten dat ze bij Yvonne in professionele, ervaren en vertrouwde handen zijn. Nog geen beoordeling gegeven? Aarzel dan niet! Wij houden ons van harte aanbevolen!

Heb jij al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ Laat anderen weten dat je tevreden bent!
Ben je tevreden over de behandeling(en)? Geef dan jouw beoordeling in sterren! Je mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wil je ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan
hier en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!

Tip! Wanneer je op de link hierboven klikt, krijg je eerst een opmerking van Google dat je review openbaar wordt gepubliceerd. Wil je niet dat jouw -volledige- naam wordt genoemd, kun je eerst je naam aanpassen van je Google Account. Bijvoorbeeld door alleen de initiaal van je achternaam te gebruiken.