Nieuwsbrief Yvonne Huinink 2021 - 1


De beste wensen voor een gezond en gelukkig 2021!
Allereerst willen we u en jullie allen een gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen! We hopen dat iedereen net zo'n fijne en gezellige feestdagen heeft gehad als wij. Indien nodig hopen we jullie ook in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten!
Wij hebben in de vakantieperiode niet stil gezeten. De praktijk is volledig nieuw ingericht. In de komende tijd wordt de laatste hand gelegd!
 


Praktijk geopend! 
De praktijk is ook nu tijdens de lockdown-periode geopend! (Obv NVA X / Obv BIG ) U kunt gemakkelijk HIER een afspraak maken. Helaas komen ten gevolge van de lockdown-maatregelen voor contactberoepen facturen tot 3 maart 2021 niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Dit geldt ook wanneer u aanvullend verzekerd bent.
Hopelijk weerhoudt u dit echter niet een afspraak in te plannen, wanneer u behandeld wilt worden. Goed nieuws! Tarieven blijven in 2021 onveranderd!
Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 80,00 
Vervolgbehandeling à 30 min - € 40,00 

Tevreden? Geef uw beoordeling in sterrren  ★★★★★ 
Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling geven? Dat kan hier en wordt zéér op prijs gesteld!  Heel hartelijk dank!

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Resetten naar Balans in Jezelfjpg