Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! 2020 - 9

Corona Protocol + Triage Formulier
Uiteraard heeft ook de praktijk te maken met het Corona-virus. Wij mogen stellen dat het protocol en de Triage van onze beroepsvereniging NVA erg goed werkt. 
Belangrijk! T.a.v. het Triage-formulier: Groen en Grijs spreken voor zichzelf. 
Scoort één of meerdere van de vragen Oranjeneem dan altijd eerst even contact op via 0314-842157 Afzeggen is niet altijd noodzakelijk. We bespreken samen of de afspraak doorgang kan vinden. U vindt de informatie inclusief Triage
HIER.


Resetten naar Balans in Jezelf - Individueel Programma
Yvonne-Huinink-Gezondheidscentrum-Doetinchem-Yogaruimtejpeg

Voor iedereen die een stap verder wil gaan dan alleen een acupunctuurbehandeling is er een speciaal programma ontwikkeld.
Resetten naar Balans in Jezelf  bevat training, coaching en advies op het gebied van fysiek (voeding, beweging, ontspanning, slapen/bioritme, stress, hormonen en gezond gewicht), alsook op mentaal, sociaal-emotioneel, zingeving en op het gebied van pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie)
In deze exclusieve coaching/training reset je jezelf naar balans op alle levensgebieden. Je krijgt bovenal de tools om snel je balans te hervinden wanneer dit nodig is.

Begonnen als groepsactiviteit is Resetten naar Balans in Jezelf een individueel programma geworden. De vraag van cliënten is erg divers en leent zich beter voor een individueel programma. Er zijn 2 varianten: Een Privé-les in de praktijk of een complete 7 weken training! Wilt u meer info of heeft u interesse? Klik dan HIER 


Hartelijk dank voor uw beoordelingen/reviews
We mogen ons verheugen in een groot aantal nieuwe cliënten die van heinde en ver naar de praktijk komen. Dat heeft ook te maken met de zeer positieve reviews die we op Google mogen ontvangen. Immers checken we tegenwoordig eerst zo’n beetje alles via Google. Voor iemand die de praktijk niet kent, maar toch wil worden geholpen met acupunctuur, is het belangrijk dat de mening van anderen gelezen kan worden. Heel hartelijk dank dus! Ook een positieve review geven? Dat kan HIER en wordt zéér op prijs gesteld!

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchempng

Facebook
Zit je op Facebook like dan de Facebook-pagina van de praktijk, en/of
word lid van de speciale Facebook-groep (30 leden inmiddels!) met regelmatige updates voor je gezondheid en welbevinden.