Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! 2020 - 7

1. Corona-info uitstekend toegepast!
We beginnen met een compliment voor jullie als cliënten. De Corona-informatie voor cliënten en de daarbij behorende Triage worden uitstekend nageleefd.
Kort voor de behandeling wordt een mail gestuurd met het verzoek de Triage te doorlopen.
Wanneer de behandeling op basis daarvan niet door kan gaan, kan er contact worden opgenomen. Ook dit werkt uitstekend! Dank voor alle medewerking!

2. Blog 
In het blog Acupunctuur Helpt! vind je steeds nieuwe en interessante artikelen rondom gezondheid en hoe acupunctuur kan helpen en ondersteunen. Van Harte Aanbevolen!

3. Hartelijk bedankt voor de Google-Beoordelingen en -Reviews
We mogen ons verheugen in een groot aantal nieuwe cliënten die van heinde en ver naar de praktijk komen. Dat heeft ook te maken met de zeer positieve reviews die we op Google mogen ontvangen. Immers checken we tegenwoordig eerst zo’n beetje alles via Google. Voor iemand die de praktijk niet kent, maar toch wil worden geholpen met acupunctuur, is het belangrijk dat de mening van anderen gelezen kan worden. Heel hartelijk dank dus!
Ook een beoordeling en/of een review geven? Dan kan HIER

4. Facebook
Zit je op Facebook like dan de Facebook-pagina van de praktijk, en/of
word lid van de speciale Facebook-groep (27 leden inmiddels!) met dagelijkse updates voor je gezondheid en welbevinden.

5.Vakantie! Praktijk blijft geopend!
Omdat de praktijk tijdens de Corona-crisis tijdelijk dicht moest, is er in de zomermaanden niet een echte vakantie gepland. Wellicht gaan we een paar dagen dicht, maar de praktijk blijft grotendeels geopend. We wensen iedereen hoe dan ook een hele fijne zomer toe!