Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! 2020 - 2

1. Februari - Het hooikoorts-seizoen staat voor de deur

Het waait nogal de laatste tijd. Ciara en Dennis raasden al over het land. Over niet al te lange tijd breekt het voorjaar weer aan. Heerlijk met een kopje koffie in de eerste voorjaarszon. Maar ook de start van het hooikoorts-seizoen. Lees hier wat acupunctuur kan betekenen en/of maak nu snel zelf een online afspraak en ga goed voorbereid het voorjaar in!

2. Resetten naar Balans in Jezelf - Valentijnactie 14 februari - 14 maart  – In deze exclusieve op TCM*/5 Elementen gebaseerde coaching/trainingen reset je jezelf naar balans op alle levensgebieden. Je krijgt bovenal de tools om snel je balans te hervinden wanneer dit nodig is. De coaching/training sluit naadloos als verdieping aan in de periode vooraf, tijdens en na behandelingen. Heb je 7 behandelingen acupunctuur gehad, dan ontvang je tijdelijk een gratis! privé-les t.w.v. € 80,00  In de mail van afgelopen vrijdag (Valentijnsdag!) vind je de kortingscode. Lees verder

3. Blog -
In het blog Acupunctuur Helpt! vind je steeds nieuwe en interessante artikelen rondom gezondheid en hoe acupunctuur kan helpen en ondersteunen. Van Harte Aanbevolen!