Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! 2020 - 12


Nieuwe afspraak?

Was uw afspraak gecanceld en is nog geen nieuwe afspraak gemaakt? Dat kan in de vakantieperiode het meest gemakkelijk door een mail te sturen naar administratie@yvonnehuinink.nl

Goed nieuws! Tarieven blijven in 2021 onveranderd!
Intake + 1e Behandeling à 60 min - € 80,00
Vervolgbehandeling à 30 min - € 40,00 

Nieuwe zorgverzekering - Denk aan de vergoeding acupunctuur!

Verzekeringsmaatschappijen brengen op dit moment de polisvoorwaarden voor 2021 uit. Wanneer u verzekerd wilt zijn van vergoeding acupunctuur, vergelijk de verschillende (aanvullende) verzekeringen dan goed. Het nieuwe totaaloverzicht waarin u ook de dekking van uw voorkeur kunt voorsorteren vindt u op de pagina Tarieven en Vergoeding hier op de website. 

Tevreden? Geef uw beoordeling in sterrren  ★★★★★ 
Bent u tevreden over de behandeling(en)? Geef dan uw beoordeling in sterren! U mag daarbij ook een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. U helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wilt u ook een beoordeling geven? Dat kan hier en wordt zéér op prijs gesteld!  Heel hartelijk dank!

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchempng


Fijne Feestdagen!
Wij gaan er even tussenuit. Wel blijft de administratie open voor vragen en het maken van een nieuwe afspraak. Langs deze weg willen we u en jullie bedanken voor het vertrouwen dat wij hebben mogen ontvangen in het afgelopen jaar. Het was voor ons allemaal een bijzonder jaar. Heel fijn dat u ons trouw bent gebleven en in groten getale  de weg naar de praktijk hebt blijven weten te vinden! Wij gaan deze periode gebruiken de praktijkruimte opnieuw in te richten en hopen u en jullie allemaal in 2021 weer te mogen en kunnen begroeten! 
Wij wensen u en jullie allen hele fijne feestdagen en graag tot in het nieuwe jaar!