Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! 2020 - 11

Nieuwe zorgverzekering - Denk aan de vergoeding acupunctuur!
Zorgwijzer Acupunctuur 2021jpg
Verzekeringsmaatschappijen brengen op dit moment de polisvoorwaarden voor 2021 uit. Wanneer u verzekerd wilt zijn van vergoeding acupunctuur, vergelijk de verschillende (aanvullende) verzekeringen dan goed. Het nieuwe totaaloverzicht waarin u ook de dekking van uw voorkeur kunt voorsorteren vindt u op de pagina Tarieven en Vergoeding hier op de website. Halverwege december worden hier ook onze nieuwe tarieven voor intake en behandeling geplaatst. N.B. U kunt ook direct op de afbeelding hierboven klikken.

Tip! Route naar de praktijk te druk? Rijd via afslag Wehl!

Veel van onze cliënten rijden over de A18 naar het Gezondheidscentrum. Vooral in de ochtend- en avondspits kan het erg druk zijn vanaf de afslag Doetinchem-West. Wat ons dan goed bevalt is aanrijden via de Afslag Wehl, N815, N813, in Doetinchem eerste afslag rechts en daarna eerste afslag links, Slotlaan. 

Tevreden? Schrijf een review

Bent u tevreden over de behandeling(en)? Schrijf dan een review! U helpt anderen zo een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook!  Ook een positieve review geven? Dat kan HIER en wordt zéér op prijs gesteld!  Heel hartelijk dank!

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchempng