Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! 2020 - 10

Week van de Acupunctuur 2020 - Ondersteuning bij de behandeling van kanker
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Weerstand Opbouwen Week van de Acupunctuur 2020jpg

Afgelopen week was de jaarlijkse Week van de Acupunctuur georganiseerd door de grootste (en in onze ogen beste!) beroepsvereniging NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) Dit jaar was het thema - Ondersteuning bij de behandeling van kanker. De volgende aspecten kwamen aan bod en kunt u hier gemakkelijk teruglezen:

Wij publiceerden deze berichten op onze Website, Google, Facebook en Instagram.

Resetten naar Balans in Jezelf
Vanaf 2021 is er mooi nieuws voor de liefhebbers van Resetten naar Balans. 
Een sneak preview vindt u alvast op de website www.resettennaarbalansinjezelf.nl


Expertise Acupunctuur door continue studie en groei
08a2f554-7da3-4981-ac33-10bd0b56b24ajpeg
Yvonne is al 25 jaar voor velen steun en toeverlaat op het gebied van acupunctuur en ondersteunt dit door 30 jaar westers medische ervaring en registratie. De basis voor kwalitatieve behandeling. Daarnaast blijft ze steeds gericht studeren en zo haar kennis en vaardigheid uitbreiden. In de week van acupunctuur volgde ze de dagelijkse expertise-webinars. Bovendien is ze op dit moment bezig met weekendstudies in Haarlem omtrent de Hemelvensterpunten. 
We schreven een blog over de wildgroei in de acupunctuur en de noodzaak van expertise voor de voor u meest zinvolle behandeling. Lees meer HIER 


Hartelijk dank voor uw beoordelingen/reviews. Tevreden? Schrijf ook een review!
We mogen ons verheugen in een groot aantal nieuwe cliënten die van heinde en ver naar de praktijk komen. Dat heeft ook te maken met de zeer positieve reviews die we op Google mogen ontvangen. Immers checken we tegenwoordig eerst zo’n beetje alles via Google. Voor iemand die de praktijk niet kent, maar toch wil worden geholpen met acupunctuur, is het belangrijk dat de mening van anderen gelezen kan worden. Heel hartelijk dank dus! Ook een positieve review geven? Dat kan HIER en wordt zéér op prijs gesteld!

Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchempng

Facebook
Zit je op Facebook like dan de Facebook-pagina van de praktijk, en/of
word lid van de speciale Facebook-groep (30 leden inmiddels!) met regelmatige updates voor je gezondheid en welbevinden.