Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! - 2

1. Week van de Acupunctuur - Onlangs was het de week van de Acupunctuur. In dat kader verscheen er via de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) een informatieve (5 elementen), maar ook praktische (o.a oefeningen, recepten) serie artikelen. Scroll hier naar de blogs van jouw keuze.

2. Studie en expertise – Ook als acupuncturist is het voor mij zaak continue te blijven leren, studeren en groeien in je vak. Lees meer

3. Resetten naar Balans in Jezelf – In exclusieve op TCM*/5 Elementen gebaseerde coaching/trainingen reset je jezelf naar balans op alle levensgebieden.
Je krijgt bovenal de tools om snel je balans te hervinden wanneer dit nodig is. De coaching/training sluit naadloos als verdieping aan in de periode vooraf, tijdens en na behandelingen. Lees verder

4. Uitnodiging Google-Review – De kans dat je via internet met ons in aanraking bent gekomen is groot. We googlen tegenwoordig zo'n beetje alles voordat we ergens mee in zee gaan. De reviews zijn voor ons dan ook van groot belang.
Wanneer je tevreden bent, over de behandeling(en) zou je dan zo vriendelijk willen zijn hier het aantal sterren van jouw keuze in te vullen?! (Je kunt er een korte review bij schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet) Alvast heel vriendelijk bedankt!