Nieuwsbrief Acupunctuur Helpt! - 1

1. Stoptober - Oktober is dé maand om te Stoppen met Roken. Wanneer je Stoptober combineert met acupunctuur, wordt de kans op slagen vele malen groter. Lees verder

2. Thema-Lessen Resetten naar Balans in Jezelf – Woensdag 25 september en 9 oktober is het Thema Nazomer. Hier op onze Facebook-pagina lees je er alles over en vind je de link om je op te geven. En als je er toch bent, vergeet dan niet even te liken. Bedankt! 

3. Resetten naar Balans in Jezelf – In exclusieve op TCM*/5 Elementen gebaseerde coaching/trainingen reset je jezelf naar balans op alle levensgebieden.
Je krijgt bovenal de tools om snel je balans te hervinden wanneer dit nodig is. De coaching/training sluit naadloos als verdieping aan in de periode vooraf, tijdens en na behandelingen. Lees verder

4. Uitnodiging Google-Review – De kans dat je via internet met ons in aanraking bent gekomen is groot. We googlen tegenwoordig zo'n beetje alles voordat we ergens mee in zee gaan. De reviews zijn voor ons dan ook van groot belang.
Wanneer je tevreden bent, over de behandeling(en) zou je dan zo vriendelijk willen zijn hier het aantal sterren van jouw keuze in te vullen?! (Je kunt er een korte review bij schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet) Alvast heel vriendelijk bedankt!